Agenda
5-12  Eerste competitiezondag zaalhockey
12-12  ZondagHockeyPartijtje (ZHP)
19-12  ZondagHockeyPartijtje (ZHP)
26-12  ZondagHockeyPartijtje (ZHP)
6-1  Veteranen wintertoernooi
13-1  Veteranen wintertoernooi
20-1  Veteranen wintertoernooi
Hele agenda
Inloggen
Lid
ww
Vergeten? Klik hier
Code aanvragen op
 
Lid worden
Klik hier om een proeflidmaatschap aan te vragen bij Hockey Club Boekel.
 
Contact
Bezoekadres
HC Boekel
Waterval 1
Boekel
(0492) 32 44 54
Postadres
Torenveld 8
5427 JJ
Boekel
 
Laatste nieuws

Nieuwsafbeelding

Hoera, we hebben de zaal extra kunnen huren in het weekend. Dit betekent dat de trainende leden, MF1 en M6E1 op de zondagen 12-12 en 19-12 van 15.00u tot 16.00u in de zaal kunnen spelen / trainen. Er zijn nog meer uren extra gereserveerd, dus..... wordt vervolgd.


meer..

Nieuwsafbeelding

Wat doe je op zondagochtend na een lekker ontbijtje? Kom naar de hockeyclub voor een partijtje hockey in de buitenlucht. Het seizoen is voorbij, trainen is even niet mogelijk. Jan van Oort (Boekel veteraan) en Humprey Hoop (Uden veteraan) hebben het plan opgevat om op zondag recreatief te gaan hockeyen.  Alle seniorleden, zowel mannen als
meer..

Nieuwsafbeelding

Maar niet zoals we gewend zijn helaas.  - De kick-off in de zaal kan niet doorgaan omdat er a.s. zaterdag nog veldwedstrijden zijn. - De zaaltrainingen kunnen de komende drie weken niet doorgaan omdat de sporthal om 17.00u dicht moet. - Alle competitiewedstrijden zijn gepland maar zijn niet altijd om 17.00u klaar. Er zal dus een update
meer..

Nieuwsafbeelding

Ook de MD1 kan vanaf dit seizoen schitteren in nieuwe shirtjes. Marc van der Zanden en Martijn van der Sanden van "MaZa Elektrotechniek vof” zijn namelijk de nieuwe sponsoren van deze prachtige shirts. Dit moet vast en zeker sportief succes veroorzaken voor de MD1. Marc en Martijn, bedankt!

meer..

Nieuwsafbeelding

Kijk dit team hier eens stralen!
Want daar staan ze dan: de toppers van HC Boekel MC 2. In hun schitterende nieuwe outfit van Paul van der Ven Installatietechniek, waar ze kei trots en kei blij mee zijn. Dankzij Paul en Esther van der Ven is dit team helemaal klaar om te vlammen in de competitie.
meer..

Nieuwsafbeelding

Tijdens de persconferentie van vrijdag 12 november heeft het kabinet, vanwege de sterk oplopende besmettingscijfers en ziekenhuisopnames, nieuwe maatregelen afgekondigd. Helaas raken deze maatregelen ook de sportsector en dus ook de hockeysport.
 
meer..
 
Handige links
Hoofdsponsoren
Sponsoren
Vandaag jarig
Meron van der Aa