Boekel

KVK Nummer: 40218698

Wedstrijdverslag Mix6E1
29-10-2017  |
De laatste wedstrijd was geĆ«indigd in 4-4 en deze keer waren de spelers van der Mix6E gebrand op een overwinning. Iedere week gaat het een beetje beter en aan de inzet zal het zeker niet liggen want die is er genoeg. Voor deze keer stond er een uitwedstrijd naar Best op het programma. De thuiswedstrijd ging tegen dit team nét verloren nadat we eerst op voorsprong hadden gestaan. Maar we hebben bijgeleerd! De posities worden goed vastgehouden en iedereen jaagt goed op de bal.
De wedstrijd begon en iedereen wist wat de opdracht was. Al snel werd er druk gezet op de bal en het spel werd gespeeld op de helft van Best. Na de eerste aanvallen van Boekel kwam Best verdedigend in het nauw. Bij een scrimmage voor de goal wist Saar de bal op te pikken en in de goal te prikken. Yes! 1-0 voorsprong. Best ging daarna meer op de aanval spelen. Maar achterin stonden Julia en Sven goed op te letten en 2 keer kon Neeltje de bal nog uit de goal halen. Boekel kon snel uitbreken via de zijkanten, maar de eindpass was nog niet strak genoeg. Anders kon Boekel nog uitlopen. De tweede helft gingen we voor de controle. De meer ervaren speelsters achterin en Pim en Cherlyn aan de zijkanten om de vrije ruimte te benutten. Julia kreeg nog een mooie kans, maar helaas net naast. En Jur maakte de redding van de dag: Een hard schot van Best wist het te stoppen maar de bal rolde nog door. En dan gewoon heel cool op de lijn de bal stilleggen en terug het veld in. Nee, die Jur die maak je niet gek in de goal. Met snel spel kwamen nog een paar kansen voor Boekel, maar de eindstand was 1-0 voor Boekel. Yes, de eerste winst te pakken!!!!! Dat smaakt naar meer. En een vraagje: wie wil dit leuke team gaan sponsoren? We spelen nog met neutrale shirts. Maar dit team verdient een steuntje in de rug!