27-11-2017  |

Zaterdag 11 november speelde MD1 de wedstrijd tegen Rosmalen.

Verdedigend hoefden we niet heel hard te werken, maar aanvallend wel.

Rosmalen had bijna alle speelsters rondom de goal staan. Het was lastig om er doorheen te komen maar uiteindelijk lukte het.

Het werd 4-0 voor ons. Mede dankzij onze hard werkende speelsters van de week Melle en Eva.

Zaterdag 18 november moesten we tegen Oss spelen. Het was een spannende wedstrijd, want deze wedstrijd zou kunnen bepalen wie er kampioen zou worden.

Het was heel spannend…. Oss scoorde het eerste doelpunt, maar niet veel later wist Loes te scoren, en zo stond het 1-1. Helaas scoorde Oss een kwartier voor tijd nog twee doelpunten.

Jammer, maar wat hebben we allemaal hard gewerkt. Ondanks het verlies, vonden veel meiden het toch een erg leuke wedstrijd. Zo zijn we super trots op Suus H. Ze stond na een afwezigheid van 2 weken (arm gebroken), al weer in de goal. En wat deed ze dat goed! En Suus B, heeft deze wedstrijd zo veel ballen van de tegenstander onderschept, zodat ze niet konden scoren. Terecht dat deze twee toppers, onze speelsters van de week waren.

Zaterdag 25 november, de laatste wedstrijd van het seizoen moesten we tegen Grave, ook weer een lastige tegenstander.

Met af toe een kans voor beide teams, en het geweldige keeperswerk van Suus, bleef het in de eerste helft 0-0.

De tweede helft kwam Grave twee keer door onze verdediging en wisten ze twee keer te scoren.

Toch hadden we een paar mooie momenten in de wedstrijd. Mirte wist regelmatig de bal te onderscheppen en naar voren te spelen. Maud kon daarop maar liefst 3 spelers voorbij te spelen, waarna er nog een mooie voorzet volgde. Deze twee toppers zijn daarom deze week de speelsters van de week.

Nu volgt de winterstop en gaan we in de zaal hockeyen.

Maar niet getreurd, we hebben nog veel meer van zo’n toppers in ons team! In het voorjaar gaan we weer het veld op en kunnen jullie meer over onze toppers lezen.