Boekel

KVK Nummer: 40218698

Wedstrijdverslag MixE1
24-3-2018  |
Lekker vroeg op om in Helmond een potje te gaan hockeyen. 2 weekjes rust gehad vanwege de kou. Hoe zou het vandaag gaan? Om wat meer rust in het spel te krijgen hebben de coaches besloten om met een vaste liniebezetting te spelen. Maar de coaches hebben het wel vaker mis gehad, in de eredivisie zouden ze de 2e helft van het seizoen waarschijnlijk niet gehaald hebben. Maar getooid met de HC Boekel sjaal komt het wel allemaal vrij professioneel over.
Terug naar de wedstrijd. Tegen allemaal jongens, maar daardoor laten we ons niet intimideren. 2 van de 3 musketiers zitten bij ons in de ploeg en de rest allemaal dames die hun mannetje wel staan. Direct vanaf het begin zette Boekel veel druk en de neuzen stonden naar voren. Goed overspelen en goed vrijlopen. En niet veel later: de eerste goal! Voorsprong voor Boekel. Helmond kwam er af en toe wel uit maar Pim en Neeltje hadden het helemaal op slot. Met een dikke voorsprong gingen we de rust in: 1-4. De 2e helft hetzelfde spelbeeld. Rushes naar voren van Jur, Cherlyn en Floor zorgen voor continu druk op de keeper van Helmond. De afronding was net iets minder, maar het liep geweldig. Saar had het als keeper niet druk, maar toch een paar overtuigende reddingen! Floor pofte er nog wat ballen in, wat de eindstand op 2-6 bracht. Mooiste wedstrijd van het seizoen tot zover en complimenten voor het spel in de inzet van de MixE1!!!