Agenda
13-5  Vriendjes en vriendinnetjes training
14-5  Jongenstraining
4-6  Jongenstraining
15-6  Slotdag voor MO8-MO9-MO10
24-6  Ouder-kind wedstrijden 24 juni 2024
Hele agenda
Inloggen
Lid
ww
Vergeten? Klik hier
Code aanvragen op
 
Lid worden
Klik hier om een proeflidmaatschap aan te vragen bij Hockey Club Boekel.
 
Contact
Bezoekadres
HC Boekel
Waterval 1
Boekel
(0492) 32 44 54
Postadres
Torenveld 8
5427 JJ
Boekel

KVK Nummer: 40218698
 
Mededeling bestuur i.v.m. Coronavirus
21-4-2020  | 

Beste leden, ouders van leden, coaches, trainers en andere vrijwilligers,

 

Momenteel is er al veel geschreven over de coronacrisis. Door middel van dit bericht willen wij jullie graag op de hoogte stellen van de stand van zaken bij hockeyclub Boekel.

 

Sinds de persconferentie van 21 april weten we dat de competities voor dit lopende seizoen zijn beëindigd voor zowel de jeugd als de senioren. Voor de jeugd in de basisschoolleeftijd en jeugd van 13 t/m 18 jaar is er per 29 april weer de mogelijkheid om te starten met trainen. Achter de schermen wordt er door de technische commissie, in samenspraak met het bestuur, een plan bedacht om deze trainingen vorm te geven. Wij streven ernaar om hier z.s.m. meer informatie over te geven.

 

De PR-commissie en sponsorcommissie hebben een aantal activiteiten gepland voor het huidige seizoen. Denk daarbij aan het hockeyfeest, de sponsordag, zondagmiddagfeesten, jeugdactiviteiten en de seizoensafsluiting. Via deze weg willen wij laten weten dat deze activiteiten helaas afgelast zijn. Er wordt nog wel gekeken naar de mogelijkheden om een aantal van deze activiteiten te verplaatsen naar het volgend seizoen. De kantine blijft tot nader bericht gesloten. Normaliter staat de Algemene Ledenvergadering in de agenda voor halverwege juni. Hierbij kijken we naar de mogelijkheden om deze, al dan niet digitaal, door te laten gaan.

 

Het coronavirus zorgt ook voor vele vragen van financiële aard. We laten ons goed informeren door de KNHB, NOC*NSF, de gemeente en andere verenigingen en we bekijken samen de mogelijkheden. Echter blijft het lastig om te overzien welke financiële impact dit voor onze club gaat hebben. Om deze reden hebben wij besloten om de contributiegelden vooralsnog te behouden. Zodra wij meer weten over de financiële uitwerkingen van deze crisis zullen wij dit uiteraard met jullie communiceren. Wij rekenen hierin op jullie begrip.

 

Wij hopen jullie in goede gezondheid snel weer bij de club te mogen zien.

 

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur Hockeyclub Boekel


terug naar vorige scherm
Handige links
Hoofdsponsoren
Sponsoren
Vandaag jarig
Noor de Bie