Agenda
31-10  Oefenwedstrijd ME onderling
31-10  Oefenpartijtjes MDmix
29-11  Oefendag zaalhockey
6-12  Start zaalhockeycompetitie
28-2  Laatste zaalcompetiezondag
Hele agenda
Inloggen
Lid
ww
Vergeten? Klik hier
Code aanvragen op
 
Lid worden
Klik hier om een proeflidmaatschap aan te vragen bij Hockey Club Boekel.
 
Contact
Bezoekadres
HC Boekel
Waterval 1
Boekel
(0492) 32 44 54
Postadres
Torenveld 8
5427 JJ
Boekel
 
scholenhockeytoernooi 20 oktober 2020
5-10-2020  | 

In de komende twee weken voor de herfstvakantie  krijgen alle leerlingen van de Boekelse basisscholen tijdens de gymles hockeyles , verzorgt door een combinatiefunctionaris en enthousiaste vrijwilligers van HC Boekel.

Tijdens de gymlessen van de eerste week worden enkele hockeytechnieken en balvaardigheid aangeleerd. In deze tweede week staan wedstrijden centraal.

Deze gymlessen worden traditioneel in de herfstvakantie afgesloten met een scholen-hockey-toernooi voor leerlingen uit groep 3 t/m groep 8. Dit toernooi is dinsdag 20 oktober 2020 van 9.30u tot 16.00u in sporthal ‘de Burcht’. Voor leerlingen uit groep 3-4 duurt het toernooi tot 12.30u. De leerlingen uit groep 5-8 zijn om 12.45u welkom en spelen tot 16.00u

De inschrijfformulieren worden na de gymlessen aan de leerlingen uitgedeeld en kunnen weer worden ingeleverd in de daarvoor bestemde doos die centraal in de school staat. Heb je nu geen inschrijfformulier ontvangen of zit je niet op een Boekelse school, dan kun je natuurlijk toch meedoen.  Je kunt je ook digitaal opgeven door voor vrijdag 16 oktober 18.00u een mailtje te sturen naar [email protected]. Vermeld hierbij je naam, telefoonnummer, van welke school en uit welke groep je komt.

Vanaf zondag 18 oktober zal de teamindeling op de www.hcboekel.nl  te zien zijn.

Belangrijk voor deze dag: sportkleding, lunchpakketje en drinken. (De kantine is niet open voor het kopen van eten / drinken.) Mocht je een zaalhockeystick hebben dan kun je deze meebrengen. Voor kinderen zonder stick hebben we er één te leen.

Vanwege de coronamaatregelen zijn ouders deze dag helaas niet welkom in de sporthal. U wordt verzocht uw zoon / dochter alleen naar binnen te laten gaan.


terug naar vorige scherm
Handige links
Hoofdsponsoren
Sponsoren