Agenda
3-6  Sjors Sportief
10-6  Sjors Sportief
17-6  Sjors Sportief
Hele agenda
Inloggen
Lid
ww
Vergeten? Klik hier
Code aanvragen op
 
Lid worden
Klik hier om een proeflidmaatschap aan te vragen bij Hockey Club Boekel.
 
Contact
Bezoekadres
HC Boekel
Waterval 1
Boekel
(0492) 32 44 54
Postadres
Torenveld 8
5427 JJ
Boekel

KVK Nummer: 40218698
 
Corona-update
4-11-2021  | 

Update gevolgen coronavirus voor hockeysport


Succes maken we samen!

Corona-update

 

Corona-update 4 november 2021

Zoals bekend volgt de KNHB sinds het begin van de coronacrisis de lijn van de overheid om ervoor te zorgen dat we gezamenlijk het coronavirus zoveel mogelijk indammen. Veldhockey (zowel trainen als het spelen van wedstrijden) blijft door de recente aanpassing voor iedereen laagdrempelig toegankelijk maar er blijven andere regels van kracht. De overheid heeft besloten dat buitenterrassen en alle binnenlocaties op sportcomplexen alleen toegankelijk zijn na het vertonen van een geldig coronatoegangsbewijs (CTB). Deze maatregel geldt voor iedereen vanaf 18 jaar.

Verantwoordelijkheid
Het is nu ontzettend belangrijk dat we ons met elkaar aan de geldende regels blijven houden. We hebben samen – KNHB, verenigingen én hockeyers – een grote verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de (hockey)sport open kan blijven. Daarom ons dringend appel op iedereen om vanaf 6 november de controle op het CTB waar dat noodzakelijk is, correct en strikt uit te voeren.

Wat betekent dit nu concreet per 6 november?
Met ingang van zaterdag 6 november moet het persoonlijke coronatoegangsbewijs gescand worden voordat iemand van 18 jaar of ouder het clubhuis/binnen-locaties op de vereniging mag betreden of gebruik kan maken van de buitenterrassen. Daarbij moet ook het ID-bewijs gecontroleerd worden.

Personen die met een functie aanwezig moeten zijn op de vereniging, zijn van deze verplichting uitgezonderd. Het gaat dan bijvoorbeeld om trainers/coaches (uit & thuis), alle noodzakelijk aanwezige andere vrijwilligers of mensen die bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden komen uitvoeren op de vereniging. Let op: rij-ouders vallen niet onder deze uitzondering.

De KNHB vraagt toeschouwers van ‘amateurwedstrijden’ zich daarnaast ook te houden aan de 1,5 meter afstand die door de overheid dringend geadviseerd wordt en voegt daar het verzoek aan hockeyers en begeleiding aan toe om in de dug outs tijdens de wedstrijd ook weer de 1,5 meter afstand in acht te nemen.


Voor de professionele sport, in ons geval voor de Hoofdklasse Dames en de Tulp Hoofdklasse Heren, is er niets veranderd. Dat betekent dat alle reeds geldende maatregelen blijven bestaan rond deze competities en dat toeschouwers van deze wedstrijden vanaf 13 jaar gecontroleerd moeten worden op hun CTB.

Alleen als we ons allemaal aan de geldende maatregelen houden, kunnen we met elkaar blijven genieten van onze hockeysport, zowel sporters als toeschouwers.

Meer praktische informatie vind je in ons coronadossier onder veelgestelde vragen en in het Algemeen Sportprotocol.

 

Vragen?

Mocht jouw vraag niet in de veelgestelde vragen of het sportprotocol staan, dan kun je contact opnemen met de KNHB. Voor competitie gerelateerde vragen mail je naar [email protected]. Verenigingsfunctionarissen kunnen terecht bij hun accountmanager. Overige vragen kun je mailen naar [email protected]. We proberen dan je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

 

 

www.knhb.nl

>> Contact

 

 

 

 

 

 


terug naar vorige scherm
Handige links
Hoofdsponsoren
Sponsoren