Agenda
16-6  Jongste jeugddag
17-6  Seizoensafsluiting 2018
Hele agenda
Inloggen
Lid
ww
Vergeten? Klik hier
Code aanvragen op
 
Lid worden
Klik hier om een proeflidmaatschap aan te vragen bij Hockey Club Boekel.
 
Contact
Bezoekadres
HC Boekel
Waterval 1
Boekel
(0492) 32 44 54
Postadres
Kerkstraat 24
5427 BC
Boekel
 
Laatste nieuws
Graag nodigen wij u uit voor het bijwonen van onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering op 20 juni a.s. om 20:00u in de kantine. Deze vergadering is bestemd voor alle leden en ouders van de jeugdleden.
Klik hier voor de agenda. Klik hier voor de notulen van de ledenvergadering van 2017.
meer..

Nieuwsafbeelding

MD1 heeft gisteren een oefenwedstrijd gespeeld tegen MD1 van Heesch (2 de klasse). In dat team speelt het nichtje van de familie Biemans en ze hebben Ruud van Nistelrooij als coach.
meer..

Nieuwsafbeelding

Beste coaches en jeugdleden,
Wij als sponsorcommissie van HCB willen graag op 2 juni aanstaande een flessenactie houden, waarbij we op een leuke wijze geld willen inzamelen, wat ten goede komt aan onze hockeyclub.
meer..


Bijlage: 2018 indeling sponsoractie def.xlsx

Nieuwsafbeelding

Ben jij een jongen tussen de 12 en 16 jaar? Lijkt het jou leuk om, geheel vrijblijvend, een keer mee te hockeyen? Kom dan naar de trainingen op dinsdag van 18.00-19.00 uur en/of woensdag van 19.00-20.00 uur. Meer info? Bel dan met 0612830410 

Nieuwsafbeelding

Op  zondag 17 juni  a.s. is het weer tijd voor onze jaarlijkse seizoensafsluiting op de hockeyclub. 


Alle seniorenleden, leden van de A-jeugd, vrijwilligers en partners zijn hierbij van harte welkom, om er een gezellige middag/avond van te maken.


meer..

Nieuwsafbeelding

Yes! Met grote trots mogen wij aan alle junioren onze stickactie presenteren! In samenwerking met Rabobank en Hockeygear.eu krijgt dit jaar elk nieuw lid een stick cadeau. Heb jij ervoor gezorgd dat hij/zij is gaan hockeyen? Dan krijg jij ook een stick cadeau! 
meer..

Nieuwsafbeelding

Heb je ze al gezien? De drie helden die sinds september zijn begonnen bij Hockeyclub Boekel? Jur, Pim en Sven heten ze. En ze vinden het supergezellig tussen al die leuke meiden, maar stiekem dromen ze van een echt jongensteam. Hockeyclub Boekel zoekt nog meer stoere jongens op het hockeyveld.  Dus ken of ben jij een jongen die zich
meer..
 
Handige links
Hoofdsponsoren
Sponsoren
Vandaag jarig
Cherlyn van Lankveld