Agenda
11-8  Training dames 1
13-8  Training dames 1 + cornertraining
15-8  Training dames 1 + cornertraining
18-8  Oefenwedstrijd Dames 1 (thuis)
19-8  Eerste training nieuwe seizoen
20-8  Oefenwedstrijd Dames 1 (thuis)
24-8  A50 toernooi
Hele agenda
Inloggen
Lid
ww
Vergeten? Klik hier
Code aanvragen op
 
Lid worden
Klik hier om een proeflidmaatschap aan te vragen bij Hockey Club Boekel.
 
Contact
Bezoekadres
HC Boekel
Waterval 1
Boekel
(0492) 32 44 54
Postadres
Torenveld 8
5427 JJ
Boekel

KVK Nummer: 40218698
 
Gedragscode 
Hockeyclub Boekel (HC Boekel) is een hockeyvereniging waarbij sportiviteit, respect en gezelligheid voorop staat. Het bestuur van HC Boekel vindt het van groot belang dat iedereen met een veilig, goed gevoel en veel plezier kan hockeyen. HC Boekel is een dorpsclub waarbinnen samenhorigheid centraal staat, deze uitstraling wordt enorm gewaardeerd. Er wordt dan ook van iedereen binnen de club verwacht dat zij respect voor anderen hebben evenals een nette omgang met club- en andermans eigendommen. Hierbij is het toegestaan om elkaar vriendelijk aan te spreken op het respecteren van deze gedragsrichtlijnen.

Hieronder staat verwoord welke gedragsrichtlijnen HC Boekel binnen de gedragscode heeft opgesteld. Van onze spelers, trainers, coaches, ouder(s)/verzorger(s), supporters en overige vrijwilligers, wordt verwacht dat zij hiervan kennis hebben en deze actief hanteren. De gedragscode is opgesteld met als doel te waarborgen dat HC Boekel op een goede manier bestuurd kan worden en te zorgen dat een brede doelgroep zich thuis voelt.

Mochten over deze gedragscode vragen zijn, dan kan de betreffende persoon hiervoor terecht bij de Technische Commissie (TC) van HC Boekel.

Download hier de volledige gedragscode van HCBoekel
 
Handige links
Hoofdsponsoren
Sponsoren