Agenda
20-8  Sint Oedenrode dames 1 - HCB dames 1
29-8  HCB dames 1 - Oosterbeek dames 1
4-9  A50-toernooi
5-9  Horst dames 1 - HCB dames 1
11-9  Start competitie
Hele agenda
Inloggen
Lid
ww
Vergeten? Klik hier
Code aanvragen op
 
Lid worden
Klik hier om een proeflidmaatschap aan te vragen bij Hockey Club Boekel.
 
Contact
Bezoekadres
HC Boekel
Waterval 1
Boekel
(0492) 32 44 54
Postadres
Torenveld 8
5427 JJ
Boekel
 
Gedragscode 
Binnen een vereniging is saamhorigheid zeer belangrijk. Prestaties en resultaten zijn vaak het uithangbord van de club, echter kan er alleen gepresteerd worden als alle neuzen dezelfde kant op staan en de sfeer binnen de vereniging goed is.
Zoals iedereen weet zijn we een dorpsclub en waarderen we deze uitstraling. Bestuur en kader spelen een belangrijke rol in de sfeer binnen de vereniging.
De gedragscode van HCBoekel geeft aan wat we van ons kader verwachten, dit zodat we onze vereniging op een goede manier kunnen besturen en een brede groep mensen zich thuis voelen bij HCBoekel. Door onze gedragscode proberen we dit te waarborgen en vinden we het van belang dat iedereen het dorpsgevoel van onze club als positief ervaart.
Hieronder staat verwoord wat wij als vereniging binnen de gedragscode van onze (betaalde) trainers en coaches verwachten. Dit is geen harde opsomming van regels, van wat wel en niet mag, we gunnen de coach zoveel mogelijk vrijheid om op een goede manier zijn functie uit te oefenen, hij of zij dient hierbij echter wel rekening te houden met onderstaande richtlijnen. Mochten er over deze richtlijnen vragen zijn, dan kan de coach hiervoor bij de TC terecht.

Download hier de volledige gedragscode van HCBoekel
 
Handige links
Hoofdsponsoren
Sponsoren