Agenda
3-6  Sjors Sportief
10-6  Sjors Sportief
17-6  Sjors Sportief
Hele agenda
Inloggen
Lid
ww
Vergeten? Klik hier
Code aanvragen op
 
Lid worden
Klik hier om een proeflidmaatschap aan te vragen bij Hockey Club Boekel.
 
Contact
Bezoekadres
HC Boekel
Waterval 1
Boekel
(0492) 32 44 54
Postadres
Torenveld 8
5427 JJ
Boekel

KVK Nummer: 40218698
 
Corona update
18-11-2021  | 

Tijdens de persconferentie van vrijdag 12 november heeft het kabinet, vanwege de sterk oplopende besmettingscijfers en ziekenhuisopnames, nieuwe maatregelen afgekondigd. Helaas raken deze maatregelen ook de sportsector en dus ook de hockeysport.

 

Het kabinet maakte bekend dat per 13 november 18.00 uur de volgende extra maatregelen van kracht zijn op de sportcomplexen:

- Iedereen mag sporten in de buitenlucht (trainen en wedstrijden spelen)zonder coronatoegangsbewijs (CTB).


- Publiek is zowel bij amateur- als professionele sport niet toegestaan. Alleen mensen die functioneel aanwezig moeten zijn, kunnen toegang krijgen tot de complexen. Denk hierbij aan coaches, scheidsrechters, strikt noodzakelijke rijouders en verenigingsfunctionarissen.


Het horeca gedeelte in clubhuizen mag tot 20.00 uur openzijn voor iedereen die op de vereniging aanwezig mag zijn. In het horeca gedeelte van het clubhuis en op de terrassen zijn vaste zitplaatsen. Iedereen van 18 jaar en oudermoet een geldig coronatoegangsbewijs(CTB) kunnen tonen voordat het clubhuis, het terrassen andere gebouwen op het sportcomplex betreden mogen worden, inclusief de kleedkamers en toiletten. Uitzondering op deze regel vormen de mensen die vanwege het uitvoeren van hun functie (bv coach (uit en thuis), trainer, barbeheerder of andere vrijwilliger) op de vereniging aanwezig zijn. Zij zijn vrijgesteld van deze verplichting. Let op: rijouders hebben geen functie in het clubhuis en tonen dus wel een CTB bewijs voordat ze het clubhuis kunnen betreden.


Wedstrijden en trainingen zijn ook na 20.00 uur toegestaan. Houd je – als je niet aan het hockeyen bent – aan de1,5 meter afstand(vanaf 13 jaar).Ook langs de lijn, tijdens de line ups, in de dug-outs of tijdens een bespreking op het veld.


Voor iedereen tot 18 jaar geldt de CTB-verplichting niet! Kinderen kunnen dus gewoon gebruik maken van alle faciliteiten, zonder CTB.


terug naar vorige scherm
Handige links
Hoofdsponsoren
Sponsoren