Agenda
24-8  Aanvang trainingen seizoen 2020-2021
29-8  A-50 toernooi
6-12  Start zaalhockeycompetitie
28-2  Laatste zaalcompetiezondag
Hele agenda
Inloggen
Lid
ww
Vergeten? Klik hier
Code aanvragen op
 
Lid worden
Klik hier om een proeflidmaatschap aan te vragen bij Hockey Club Boekel.
 
Contact
Bezoekadres
HC Boekel
Waterval 1
Boekel
(0492) 32 44 54
Postadres
Torenveld 8
5427 JJ
Boekel
 
Laatste nieuws

Nieuwsafbeelding

Vanwege corona zijn ook de seizoensafsluitingen dit jaar anders dan andere jaren. Er worden geen toernooien georganiseerd helaas. Daar had Jeroen wat op gevonden. Hij heeft de MD1mix meegenomen naar zijn andere bijbaantje 'het aquafunpark op het Hemelrijk' afgelopen vrijdagmiddag. Volgens één van de meiden die ik sprak was het echt
meer..

Nieuwsafbeelding

Ook de MC1 was afgelopen vrijdag met het team gaan ravotten op het aquafuneiland. Ze hebben ook genoten van het mooie watereiland, het warme weer en elkaar.

Nieuwsafbeelding

MB2 was bang de pizza's te moeten missen nu Italiƫ misschien deze zomer niet de vakantiebestemming gaat worden. Daarom hebben ze de laatste training besteed aan een lekkere pizza. Daar moest nog taart en ijs achteraan. Ze zijn in ieder geval met een voldaan gevoel de vakantie in gegaan.

Nieuwsafbeelding

De jongste jeugd speelt als seizoensafsluiting altijd ouder-kind-hockey. Ook dat kon dit jaar niet doorgaan dus zijn ze met een 'raketje' op vakantie gegaan.
Ben jij net als Jeroen!?
Jeroen is fanatiek, gedreven, enthousiast en trainer van onze jeugd. Spelenderwijs leert hij de kinderen de technieken van het hockey. En ze zijn gek op hem! Hij volgt op dit moment een sportopleiding en daarnaast werkt hij als hockeytrainer bij onze club. Een veeeeel leukere bijbaan dan vakkenvullen in de
meer..

Nieuwsafbeelding

Al sinds augustus 2014 opent de A t/m D jeugd het nieuwe hockeyseizoen met het A-50 toernooi. Als de RIVM maatregelen het toelaten willen we het ook dit jaar laten doorgaan en zijn de Boekelse teams al ingeschreven. Achter de schermen is de organisatie al in volle gang. Dus.....Save the date.

Nieuwsafbeelding

In de bijlage vind je de teamindeling van de seniorenteams.

Bijlage: Definitieve indeling senioren 2020.docx

Nieuwsafbeelding

De teamindeling voor de jeugd is bekend. In de bijlage kun je zien in welk team je volgend jaar mag gaan spelen. Veel hockeyplezier gewenst!

Bijlage: Definitieve indeling jeugd tbv de website.pdf
 
Handige links
Hoofdsponsoren
Sponsoren