Agenda
4-12  Start zaalcompetitie
Hele agenda
Inloggen
Lid
ww
Vergeten? Klik hier
Code aanvragen op
 
Lid worden
Klik hier om een proeflidmaatschap aan te vragen bij Hockey Club Boekel.
 
Contact
Bezoekadres
HC Boekel
Waterval 1
Boekel
(0492) 32 44 54
Postadres
Torenveld 8
5427 JJ
Boekel

KVK Nummer: 40218698
 
Laatste nieuws

Nieuwsafbeelding

De teamfoto's druppelen weer binnen zodat ik het jongste team aan jullie kan voorstellen. Onze jongste hockeytalentjes spelen met veel plezier.

Nieuwsafbeelding

Dit team speelt voor het eerst op een half veld. Zij doen dit geweldig en laten zien dat er aanstormend talent is bij onze fantastische hockeyclub.

Nieuwsafbeelding

Over aanstormend talent gesproken. Deze dames, gesponsord door Paul van der Ven installatietechniek, laten met hun overtuigende spel zien dat ze gaan voor het kampioenschap.

Nieuwsafbeelding

In de twee weken voor de herfstvakantie  krijgen alle leerlingen van de Boekelse en Venhorstse basisscholen tijdens de gymles hockeyles.
Tijdens de gymlessen van de eerste week worden enkele hockeytechnieken en balvaardigheid aangeleerd. In deze tweede week staan wedstrijden centraal.
meer..

Nieuwsafbeelding

Deze hockey-vlugge jongens en meiden staan hun mannetje / vrouwtje wel. Ze spelen tactisch en maken goed gebruik van hun loopvermogen.

Nieuwsafbeelding

Afgelopen zondag is Kim Smits gehuldigd tot vrijwilliger van het jaar. Kim heeft zich afgelopen jaren ingezet voor de club onder meer als voorzitster van de technische commissie, bestuurslid, aanvoerder van dames 2 en tal van zaken met betrekking tot het plannen en organiseren van de scheidsrechters. Meer dan terecht dus dat Kim dit jaar in het
meer..
 
Handige links
Hoofdsponsoren
Sponsoren