Agenda
22-10  scholenhockeytoernooi
3-11  Hockeyclinic Jaïr v.d Horst, Heren 1 Den Bosch
5-11  Jongenstraining
25-11  Start zaaltraining
2-12  Sinterklaasactiviteit
5-12  Geen zaaltraining vanwege Sinterklaasavond
23-12  Geen zaaltraining vanwege Kerstvakantie
Hele agenda
Inloggen
Lid
ww
Vergeten? Klik hier
Code aanvragen op
 
Lid worden
Klik hier om een proeflidmaatschap aan te vragen bij Hockey Club Boekel.
 
Contact
Bezoekadres
HC Boekel
Waterval 1
Boekel
(0492) 32 44 54

KVK Nummer: 40218698
 
Hockeyschool Hockeytalent biedt extra zaaltraining aan.
7-10-2024  | 

Afgelopen jaar mochten we met groot succes 10 weken lang zaaltrainingen organiseren, waaraan meer dan 40 enthousiaste jeugdspelers uit de regio deelnamen. Dit was zo'n groot succes dat we aankomend jaar niet op één, maar op twee dagen zaaltrainingen organiseren!

 

Wij als Hockeyschool Hockeytalent willen alle jeugdspelers in de regio de kans bieden om hun zaalhockeyvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Daarom bieden wij extra trainingen aan tijdens het zaalseizoen. De trainingen vinden plaats op maandag en woensdag van 18:00-19:30 in de Wervel in Volkel.

 

Onze trainingen zijn speciaal ingericht voor spelers tussen de 8 en 15 jaar oud. In kleine groepjes, ingedeeld op leeftijd en niveau, zorgen we voor veel persoonlijke aandacht. Bovendien zijn onze gespecialiseerde trainers vanuit de regio beschikbaar om de spelers de beste begeleiding te bieden. Meld je aan met je team en profiteer van 10% korting op je inschrijving.

 

Met deze informatie hopen we aankomend jaar weer een ongelooflijk mooi zaalseizoen te draaien. Sluit je aan en ontwikkel je vaardigheden in een stimulerende en leerzame omgeving! Aanmelden kan via www.hockeytalent.online


terug naar vorige scherm
Handige links
Hoofdsponsoren
Sponsoren
Vandaag jarig
Merit Biemans
Anne van Sleeuwen