Agenda
24-6  Ouder-kind wedstrijden 24 juni 2024
26-6  Algemene ledenvergadering 2024
30-6  Seizoenafsluiting jeugd met clinic D!
Hele agenda
Inloggen
Lid
ww
Vergeten? Klik hier
Code aanvragen op
 
Lid worden
Klik hier om een proeflidmaatschap aan te vragen bij Hockey Club Boekel.
 
Contact
Bezoekadres
HC Boekel
Waterval 1
Boekel
(0492) 32 44 54
Postadres
Torenveld 8
5427 JJ
Boekel

KVK Nummer: 40218698
 
Laatste nieuws

Nieuwsafbeelding

Daag je vader of moeder uit om een potje te komen hockeyen. Ook de derde helft wordt gezellig ;-)
meer..

Nieuwsafbeelding

Voor het eerst in de geschiedenis gaat de jeugdcommissie een heus hockeykamp organiseren waarbij naast een potje hockey ook nog andere leuke activiteiten centraal staan. Dat wordt vast een dolle boel dus schrijf de datum alvast op je kalender. Nadere info volgt nog.

Nieuwsafbeelding

In de bijlage staat de teamindeling voor de senioren. Veel speelplezier.
meer..


Bijlage: Websiteteamindelingseniorenseizoen20242025.docx

Nieuwsafbeelding

Eindelijk, daar is ie dan, de teamindeling voor komend seizoen. Veel plezier met de slotdag, het ouderkind-hockey en de hockeyclinic. Daarna een hele fijne vakantie en tot maandag 19 augustus. Dan beginnen de trainingen weer. Info over de trainingstijden volgt.
meer..


Bijlage: WebsiteTeamindelingjeugdseizoen2024.docx

Nieuwsafbeelding

En ook bij de jongste jeugd hebben we een kampioensteam. Hoewel de stand niet wordt bijgehouden weten ze toch bovenaan te eindigen: ze hebben namelijk maar 1 wedstrijd verloren. Knap gedaan toppers, onze belofte voor de toekomst. De kampioenstaart zal zeker gesmaakt hebben.

Nieuwsafbeelding

MO12-1 mix, kampioen van poule H. Met nog één wedstrijd te gaan kan dit team niet meer worden ingehaald door de nummer 2. Met 38 doelpunten (in 7 wedstrijden) en maar 2 tegendoelpunten zijn ze overtuigend kampioen. In Asten schalde er "we are the champions" uit de luidspreker en de kampioenstaart smaakte er voortreffelijk. In hun
meer..

Nieuwsafbeelding

Maar HC Boekel heeft nog een kampioensteam, te weten MO16-1. Het enige team in hun poule met een positief doelsaldo van 33 (46 voor en 13 tegen). Daarmee zijn ze overtuigend kampioen geworden in hun klasse. Mooi dames, gefeliciteerd samen.

Nieuwsafbeelding

Hoe vet! Dames 1 verzorgt 30 juni 2924 de seizoen een hockeyclinic voor alle jeugdspelers van HC Boekel. Geef je snel op via [email protected]

Nieuwsafbeelding

Veruit bovenaan in de top 10 van scheidsrechters bij HCB staat met 120 gefloten wedstrijden dit seizoen Raymond van Diermen (nr. 2 staat op 13 gefloten wedstrijden). Hij is zowel in de zaal als op het veld wekelijks te vinden en fluit dan vaak 'een paar' wedstrijden. Ook als coach van D3 heeft hij zijn vrijwillig steentje bijgedragen aan de club.
meer..
 
Handige links
Hoofdsponsoren
Sponsoren
Vandaag jarig
Floor Gijsbers