Agenda
2-10  Diploma hockey MO8-MO9-M10
2-10  Challenges MO14-1
4-10  Challenges MO12-2
5-10  Challenges MO12-1
7-10  Clinic voor jeugdcoaches
9-10  Vriendjes en vriendinnetjes hockey
17-10  scholenhockeytoernooi
Hele agenda
Inloggen
Lid
ww
Vergeten? Klik hier
Code aanvragen op
 
Lid worden
Klik hier om een proeflidmaatschap aan te vragen bij Hockey Club Boekel.
 
Contact
Bezoekadres
HC Boekel
Waterval 1
Boekel
(0492) 32 44 54
Postadres
Torenveld 8
5427 JJ
Boekel

KVK Nummer: 40218698
 
Laatste nieuws

Nieuwsafbeelding

Maandag 9 oktober mogen alle jeugdleden wederom een vriendje of vriendinnetje meebrengen. Weet jij al wie jij enthousiast wil maken om te hockeyen?

Nieuwsafbeelding

Als de MO10-1 hun team in 3 woorden mag beschrijven, schrijven ze: 'wij worden kampioen'. De grappigste gebeurtenis die ze hebben meegemaakt was toen Sven in zijn eigen goal scoorde. Het sterkste punt van hun team vinden ze het 'samen spelen'. Ze willen dit seizoen veel winnen.

Nieuwsafbeelding

Dit team is het gezelligste, fanatiekste en grappigste team ever. Ze vinden het super leuk om te zwemmen bij Sanne of samen te gaan bowlen. Het sterkste punt, vinden ze zelf, is dat ze goed communiceren. Ze willen graag kampioen worden dit seizoen.

Nieuwsafbeelding

Dit team staat niet in z'n geheel op de foto. Ze hebben wel een team van 13 spelers / speelsters. Ze beschrijven het team als het beste team ever. Dat Vlinder als keepster vloog voor het doel vinden ze de grappigste gebeurtenis. Het sterkste punt van dit team is de verdediging. Ze worden graag kampioen. 

Nieuwsafbeelding

Dit team met de mooie, feestelijk versierde foto omschrijft zichzelf als sportief, gezellig en goed. Buikschuiven onder de douche vinden ze de leukste gebeurtenis die ze ooit hebben meegemaakt. Het sterkste punt van dit team is de yell (hoe klinkt deze dan?) en het overspelen. Ze willen dit jaar kampioen worden en een gezellige tijd hebben samen.

Nieuwsafbeelding

De MO8-1 staat fris gedouched en smullend van een appeltje op de foto. Ze hebben zojuist hun eerste wedstrijd gespeeld. Ze vinden hun team goed, sterk en met veel plezier. De leukste gebeurtenis van vandaag is douchen. Het sterkste punt van de MO8 is hockeyen en rennen. Ze gaan voor een leuk jaar en hopen veel te winnen. 

Nieuwsafbeelding

De MO9-1 beschrijft hun team als goed, gezellig en winnaars. Ze vinden het leuk dat ze vandaag gewonnen hebben. Het sterkste punt van dit team is keepen en scoren. Ze willen dit jaar kampioen worden. Veel succes!!

Nieuwsafbeelding

Veruit bovenaan in de top 10 van scheidsrechters bij HCB staat met 120 gefloten wedstrijden dit seizoen Raymond van Diermen (nr. 2 staat op 13 gefloten wedstrijden). Hij is zowel in de zaal als op het veld wekelijks te vinden en fluit dan vaak 'een paar' wedstrijden. Ook als coach van D3 heeft hij zijn vrijwillig steentje bijgedragen aan de club.
meer..
 
Handige links
Hoofdsponsoren
Sponsoren
Vandaag jarig
Jurre Koolen
Sven Koolen