Agenda
16-6  Jongste jeugddag
17-6  Seizoensafsluiting 2018
Hele agenda
Inloggen
Lid
ww
Vergeten? Klik hier
Code aanvragen op
 
Lid worden
Klik hier om een proeflidmaatschap aan te vragen bij Hockey Club Boekel.
 
Contact
Bezoekadres
HC Boekel
Waterval 1
Boekel
(0492) 32 44 54
Postadres
Kerkstraat 24
5427 BC
Boekel
 
Laatste nieuws

Nieuwsafbeelding

Op  zondag 17 juni  a.s. is het weer tijd voor onze jaarlijkse seizoensafsluiting op de hockeyclub. 


Alle seniorenleden, leden van de A-jeugd, vrijwilligers en partners zijn hierbij van harte welkom, om er een gezellige middag/avond van te maken.


meer..

Nieuwsafbeelding

De hockeysokken van Hockeyclub Boekel zijn weer volop verkrijgbaar bij van Rijbroek Sport en Mode (kerstraat 44 in Boekel). 

Nieuwsafbeelding

Nieuwe leden krijgen dit seizoen bij hockeyclub Boekel een stick cadeau! Zojuist de eerste twee sticks cadeau gegeven aan Yfke en Sven. Yfke speelt in de MD1 en heeft ervoor gezorgd dat haar broer Sven is gaan hockeyen. Ben je al lid en weet jij, net zoals Yfke, ook een nieuw juniorlid aan te melden bij hockeyclub Boekel? Dan krijg jij ook een
meer..

Nieuwsafbeelding

Yes! Met grote trots mogen wij aan alle junioren onze stickactie presenteren! In samenwerking met Rabobank en Hockeygear.eu krijgt dit jaar elk nieuw lid een stick cadeau. Heb jij ervoor gezorgd dat hij/zij is gaan hockeyen? Dan krijg jij ook een stick cadeau! 
meer..

Nieuwsafbeelding

Heb je ze al gezien? De drie helden die sinds september zijn begonnen bij Hockeyclub Boekel? Jur, Pim en Sven heten ze. En ze vinden het supergezellig tussen al die leuke meiden, maar stiekem dromen ze van een echt jongensteam. Hockeyclub Boekel zoekt nog meer stoere jongens op het hockeyveld.  Dus ken of ben jij een jongen die zich
meer..
 
Handige links
Hoofdsponsoren
Sponsoren
Vandaag jarig
Lola van der Krieken